Reisiteenuste riigihanke korraldamine

Reisiteenuste riigihanke korraldamine

SA Tartu Teaduspargi eesmärgiks on toetada tehnoloogiamahukate ettevõtete teket, tegevust ja arengut. Põhitegevusest tulenevalt peavad SA Tartu Teaduspargi meeskonnaliikmed ja nende juhitavad äridelegatsioonid reisima tihti ka välismaale. Vähendamaks enda asutuse administratiivset töökoormust, otsustas SA Tartu Teaduspark reisiteenuste broneerimisel kasutada reisibüroode teenust.

Reisiteenuste maht kokku oli üle lihthanke piirmäära ja nii tuli reisiteenuste hankimiseks korraldada avatud hankemenetlusega riigihange. Kuna riigihangete läbiviimine ei ole SA Tartu Teaduspargi põhitegevus ning sellega kaasnevad mitmed keerulised menetlustoimingud, siis kaasati hanke läbiviimise protsessi Haap Consulting.

Haap Consulting aitas koostöös SA Tartu Teaduspargiga teha järgmist:

· Riigihanke ajakava planeerimine.

· Hanke jaoks vajalike alusdokumentide koostamine.

· Riigihangete registris hanke ettevalmistamine ja välja kuulutamine.

· Hanke menetluse raames tulnud küsimustele vastamine ja täpustuste tegemine.

· Pakkumuste avamine, läbivaatamine, päringute koostamine.

· Kvalifitseerimise, vastavuse ja kõrvaldamise aluste kontrolli teostamine.

· Eduka pakkuja väljavalimine ja lepingu läbirääkimistel osalemine.

· Kõige eelneva protokollimine.

Riigihanke läbiviimise tulemusena sõlmiti eduka pakkujaga leping ja alustati hanke elluviimist. Soovime Tartu Teaduspargile jõudu investeeringute toomisel Tartusse ja loodame, et reisibüroo teenuste kasutamine toob kaasa igapäevase administratiivse töövoo vähenemise.

Kui Sul on vaja abi avatud hankemenetlusega riigihanke läbiviimisel, siis võta meiega julgelt ühendust aadressil info@haap.ee või helista 51966196.

Sarnased postitused